Λαβράκι Κηπουρού

Λαβράκι Κηπουρού

ΥΛΙΚΑ 1 λαβράκι

1 κρεμμύδι

2 σκ. σκόρδο

1 καυτερή πιπεριά

5-6 ντοματίνια

Δάφνη

Δεντρολίβανο

Πολύχρωμες πιπεριές

1 ποτήρι κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι

1 κ.σ. Κρέμα Βαλσαμικού

BBQ Kalamata Papadimitriou

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε φέτες και, στη συνέχεια, τα σοτάρουμε με λίγο λάδι. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το σκόρδο και τη δάφνη, στύβουμε τα ντοματάκια επάνω από τα λαχανικά και μετά τα σοτάρουμε και αυτά. Σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε την κρέμα βαλσαμικού bbq. Στο τέλος, βάζουμε το δεντρολίβανο και το ψάρι. Κλείνουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε από 8-10'

Νικός Κοκκινέλης

http://www.nikolaskokkinelis.com/

Pin It