Αρχίζουν τα σχολεία! Είμαστε έτοιμοι;

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που θα πρέπει να βρει παιδιά και γονείς γεμάτους διάθεση και ενέργεια να ξεκινήσουν δυναμικά και να ανταπεξέλθουν ξανά σε μία ακόμα απαιτητική χρονιά. Πέρα από όλα όσα θα διδαχθούν τα παιδιά στο σχολείο, θα πρέπει να ενημερωθούν και για την αναγκαιότητα των σωστών διατροφικών συνηθειών που θα πρέπει να ακολουθούν. Ενημερώνουμε τα παιδιά μας, αλλά πάνω από όλα γινόμαστε εμείς τα καλύτερα πρότυπα γι' αυτά.

Prescetarianism –η Ψαροφαγία είναι η νέα διατροφική τάση

Γιατί οι prescetariansθεωρούνται πιο υγιείς Σύμφωνα με τη θεωρία των prescetariansέπειτα από ένα διάστημα ψαρο-χορτοφαγικής διατροφής το σώμα σου θα πάψει φυσικά να αναζητά κρέας από θηλαστικά και πουλερικά. Αυτό συμβαίνει επειδή το κρέας των ζώων που βόσκουν στη γη είναι γεμάτο τοξίνες ,ουρικό οξύ και βακτήρια από κόπρανα.

πρωινό τρέξιμο, τρέξιμο και διατροφή, τρέξιμο και υγεία Οι ερευνητές έχουν καταλήξει: το τρέξιμο είναι ένας τρόπος για να μείνουμε νέοι. Εμείς από την άλλη επιμένουμε να σηκωνόμαστε από το κρεβάτι (με το ένα μάτι συνήθως κλειστό) και η πρώτη κίνηση είναι να φτιάξουμε έναν απολαυστικό καφέ.

899136_casadeiΑνακοινώθηκε ότι ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της παρτίδας που αφορούσε στο προϊόν «παρμεζάνα τριμμένη».

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού