Λευκός Χρυσός - Ροζ Χρώμα.... και τελικά ΑΛΑΤΙ!

Αλάτι ΙμαλαϊωνΡοζ στο χρώμα αλλά αλάτι και φτάνει σε εμάς από πολύ μακρυά...

Το Αλάτι Ιμαλαΐων είναι  καθαρό προϊόν που παραμένει για  εκατομμύρια χρόνια, ανέγγιχτο από τις τοξίνες και τους ρύπους που περνούν  στο αλάτι  που συνηθίζουμε να λαμβάνουμε από τους ωκεανούς. Η ωρίμανση του γίνεται για περίπου  250 εκατομμύρια χρόνια υπό έντονη τεκτονική πίεση. Με αυτό τον τρόπο δεν απορροφά ούτε τοξίνες ούτε ακαθαρσίες.

Στα Ιμαλάια είναι γνωστό ως "λευκός χρυσός". Περιέχει τα ίδια 84 μέταλλα και στοιχεία, που βρίσκονται στο ανθρώπινο σώμα τα οποία είναι σε κολλοειδή μορφή, έτσι είναι πολύ μικρά και η απορρόφηση τους από τον ανθρώπινο οργανισμό είναι πιο εύκολη συγκριτικά με το ιωδιούχο αλάτι.

Πηγή: www.eat.gr

Δήμητρα Δρίτσα
Διατροφολόγος: Δήμητρα Δρίτσα
Γεννήθηκα το Μάρτιο του 1987 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Λίγο μετά το τέλος του λυκείου βρέθηκα να σπουδάζω στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Σητείας Κρήτης και το ταξίδι στη Διατροφή ξεκινά… Έκτοτε εργάζομαι ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος ενώ παράλληλα δεν χάνω ευκαιρία να παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες διατροφής.Για επικοινωνία με τη διατροφολόγο Δήμητρα Δρίτσα καλέστε στο 6988712998 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού