Πόσες Θερμίδες Έχουν Τα Γλυκά Του Καλοκαιριού!!!

 Πόσες θερμίδες κρύβονται στις πιο συνηθισμένες καλοκαιρινές γλυκές απολάυσεις; Ένα γλυκό του κουταλιού από τη γιαγιά, ενα παγωτό, το εύκολο ζελέ, το υποβρύχιο- βανίλια, οι φράουλες με ζάχαρη και κονιάκ;

Η διατροφογενετική στο τραπέζι μας

«Δύο παιδιά της ίδιας ηλικίας και του ίδιου ύψους ξεκινούν το γεύμα τους μαζί. Το ένα, γρήγορα χορταίνει με το φαγητό που του παρέχουν, ενώ το άλλο αργεί πολύ να έχει αίσθημα κορεσμού. 

Τελικά το δεύτερο θα εξελιχθεί σε υπέρβαρο ενώ το πρώτο όχι.» «Δυο άνδρες της ίδιας ηλικίας ακολουθούν μια δίαιτα χαμηλή σε κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και υψηλή σε αλάτι και κορεσμένα λιπαρά. Ο ένας από αυτούς αναπτύσσει υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία και τελικά αθηροσκλήρωση, ενώ ο άλλος ζει πολλά χρόνια χωρίς να αναπτύξει χρόνια προβλήματα υγείας.»

Πόσες Θερμίδες Έχουν Τα Νηστήσιμα Φαγητά!

 Με φόντο την κυρά – Σαρακοστή και ανεξάρτητα από το αν θα νηστέψουμε και τις  40 ημέρες ως το Πάσχα, χρειάζεται να ξέρουμε πόσες θερμίδες έχουν τα νηστίσιμα φαγητά γιατί η αλήθεια είναι πως δεν  τους φαίνονται.

Τι ξέρεις για την ιστορία των Χριστουγεννιάτικων γλυκών;

Τι ξέρεις για την ιστορία των Χριστουγεννιάτικων γλυκών;  Τι ξέρεις για την ιστορία των Χριστουγεννιάτικων γλυκών; Κάποιοι θα τα φτιάξουν και κάποιοι θα τ’ αγοράσουν, πάντως μελομακάρονα, κουραμπιέδες, βασιλόπιτα, αλλά και χριστόψωμο και δίπλες, δεν θα λείψουν από τα σπίτια μας ούτε κι αυτά τα Χριστούγεννα. Ευκαιρία να μάθουμε, όμως και κάποια πράγματα για την ιστορία τους.

Γνωρίστε Το Ξύγαλο Σητείας

 Ξύγαλο Σητείας Το Ξύγαλο Σητείας είναι ένα παραδοσιακό προιόν οξύνισης του γάλακτος, το οποίο μάλιστα έχει καταχωρηθεί ως ΠΟΠ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2007.

καφές θερμίδες, cappuccino θερμιδες, ελληνικος θερμίδες

 Από τον παραδοσιακό Ελληνικό ψημένο στη χόβολη με πλούσιο καϊμάκι μέχρι τον Bailey’s Irish Cream Coffee! Πόσες θερμίδες έχει ένας καφές; Και ποιο είδος καφέ απειλεί τη διατήρηση της σιλουέτας μας;

brazilian nuts

Είναι εξαιρετική πηγή σεληνίου με αξιοσημείωτες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, απαραίτητο για την προστασία του αγγειακού ενδοθηλίου από τη φθορά με ταυτόχρονη αντικαρκινική δράση.

Σελίδα 1 από 7

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού