Έναρξη διατροφής... Τι πρέπει να ξέρω ;

Έναρξη διατροφής... Τι πρέπει να ξέρω ;

Είναι σημαντικό πριν την έναρξη της  διατροφής  να ακολουθηθεί μια σειρά διαδικασιών ώστε να υπάρξει ένα  άρτιο αποτέλεσμα.

Το βασικότερο είναι η εύρεση κίνητρων καθώς και ο καθορισμός  ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΩΝ στόχων. Να γνωρίζουμε, δηλαδή, τι μπορούμε να κάνουμε και σε πόσο χρονικό διάστημα μπορούμε να φτάσουμε τον στόχο αυτόν.

Έπειτα  , πρίν από την πρώτη συνάντηση  με τον  ειδικό , και για να έχουμε μια πλήρη εικόνα  της κατάστασης της υγείας μας  , θα πρέπει να γίνουν βιοχημικές (LDL, HDL, CHOL, TG, κ.ά)  και αιματολογικές εξετάσεις (Hct-αιματοκρίτης, Ηb-αιμοσφαιρίνη, FE, κ.α) με σκοπό την συλλόγη  πληροφορίων  σχετικά με  την διατροφική μας   κατάσταση , αφού ανιχνεύονται πιθανές ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά ή πιθανά προβήματα υγείας που σχετίζονται με την διατροφή.

Ο  διαιτολόγος, λοιπόν , έχοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία και έπειτα από την λήψη του διαιτητικού και ιατρικού ιστορικού  θα προβεί στην σύνταξη ενός πλήρους και εξατομικευμένου διαιτολογίου με σκοπό την κάλυψη των θερμιδικών και θρεπτικών αναγκών του εκάστοστε ατόμου.

Φροντίστε τον οργανισμό σας, σας αξίζει!!!

Γιατί διατροφή για τον καθένα σημαίνει κάτι διαφορετικό!!!!

 

 
 

   

Αγγελική Παπά
Διατροφολόγος: Αγγελική Παπά
Γεννήθηκα Σεπτέμβριο του 1986 στο Μαρούσι. Μεγάλωσα στον Ταύρο όπου και κατοικώ ως σήμερα. Το 2005 βρέθηκα στη Σητεία Κρήτης για να σπουδάσω αυτό που αγαπώ. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως επαγγελματίας Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια και εθελοντικές δράσεις με θέμα τη διατροφή.Για επικοινωνία με τη διατροφολόγο Αγγελική Παπά καλέστε στο 6947856688 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού