Κάνω διατροφή... Ξέρω γιατί;

διατροφή, ξεκινάω διατροφή Στη σημερινή εποχή η διατροφή δυστυχώς έχει γίνει λίγο μόδα. Από πόσους γύρω μας καθημερινά ακούμε ότι κάνουν διατροφή, αλλά πόσοι από αυτούς ξέρουν πραγματικά γιατί έχουν μπει στη διαδικασία αυτή; Όταν το αποφασίσουμε πρέπει να το κάνουμε κυρίως για τον εαυτό μας πάνω απ’ όλα και όχι για τους άλλους, ούτε γιατί το κάνει η κολλητή μας ή ο γείτονας.

Ένα μεγάλο βήμα, λοιπόν, για την επιτυχία είναι να το έχουμε πάρει πραγματικά απόφαση,να είμαστε συνειδητοποιημένοι  σε αυτό που κάνουμε! Έτσι, όταν παρεκκλίνουμε κάποια στιγμή θα ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας και θα επιστρέψουμε σε αυτόν. Θα γνωρίζουμε οτι η ανταμοιβή της επίτευξης του στόχου μας είναι η απόκτηση ενός όμορφου και υγιούς σώματος.

Να σκεφτόμαστε ότι προάγουμε την υγεία μας και προστατεύουμε τον εαυτό μας από νοσήματα όπως για παράδειγμα καρδιαγγειακά, διαβήτης, υπέρταση. Σε όλη αυτή την διαδικασία και στην σωστή τοποθέτηση των στόχων μας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο ο διαιτολόγος. Γι'αυτό πρέπει να εμπιστευόμαστε τον ειδικό που επιλέγουμε για να υπάρχει μια όμορφη και αρμονική συνεργασία.  

Βασιλική Σουλτανιά Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

πηγή φωτογραφίας: www.tlife.gr

Φανή Ρούσσου
Διατροφολόγος: Φανή Ρούσσου
Γεννήθηκα στην Πρωτεύουσα το 1985 αλλά ποτέ δεν ένιωσα Αθηναία, μιας και η νησιωτική (Πάρος – Νάξος) καταγωγή μου με κέρδισε από μικρή. Έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια στα Άνω Λιόσια όπου μένω μέχρι σήμερα. Οι πανελλήνιες εξετάσεις με έστειλαν το 2004 στη Σητεία της Κρήτης, για να αποφοιτήσω ως Διαιτολόγος . Έκτοτε εργάζομαι ως επαγγελματίας Διαιτολόγος – Διατροφολόγος κάνοντας εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές & την Παχυσαρκία και παρακολουθώντας από κοντά τις διατροφικές εξελίξεις.

Για επικοινωνία με τη διατροφολόγο Φανή Ρούσσου καλέστε στο 6979448632 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού