Το περπάτημα είναι μια καλή αρχή!!

Το περπάτημα είναι μια καλή αρχή!!

Ακούμε πλέον την λέξη fitness συχνά και παντού. Το fitness απευθύνεται σε όλους; Πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής; Μια καλή αρχή είναι το περπάτημα. 

Το περπάτημα μπορεί να γίνει οπουδήποτε και από οποιονδήποτε. Μπορεί επίσης να γίνει μια πολύ ωραία εμπειρία αν το κάνετε με παρέα σε ρυθμό που να μπορείτε να αναπτύξετε μια συζήτηση.

Επιπλέον σε εντονότερο ρυθμό σας βοηθάει να κάψετε θερμίδες και να αδυνατίσετε. “Όλα λοιπόν στο fitness είναι θέμα θέλησης. Απλά φορέστε τα πιο άνετα παπούτσια σας και βγείτε έξω από την πόρτα του σπιτιού σας. Έχετε ξεκινήσει ήδη να περπατάτε!Στην συνέχεια πραγματοποιήστε μια μικρή δεκάλεπτη βόλτα και σταδιακά αυξήστε το χρόνο μέχρι να φτάσετε την μια ώρα περίπου. Αν ξεκινήσετε περπάτημα για μια γενική ευεξία και για να αποκτήσετε μια καλή συνήθεια, μισή ώρα την ημέρα σε κανονικό ρυθμό είναι αρκετό.

Αν θέλετε να βελτιώσετε το κυκλοφοριακό σας 45 λεπτά σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό είναι αρκετά. Αν πάλι θέλετε να χάσετε και κάποια κιλά πρέπει το περπάτημα σας να είναι αρκετά έντονο και για μια ώρα στην κάθε σας βόλτα. Αν έχετε το παραμικρό πρόβλημα υγείας πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τον χρόνο και την ένταση της βόλτα σας.  

Βασίλης Βεργιόγλου

www.be-fit.gr

Χριστίνα Μαλανδράκη
Διατροφολόγος: Χριστίνα Μαλανδράκη
Γεννήθηκα το Μάιο του 1986. Μεγάλωσα και κατοικώ στο Παλαιό Φάληρο μέχρι και σήμερα. Με καταγωγή από την Κρήτη δεν θα μπορούσα να μην αγαπήσω τη Σητεία όπου και σπούδασα στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Πραγματοποιώ μετεκπαίδευση στις Διατροφικές Διαταραχές & την Παχυσαρκία, παρακολουθώντας παράλληλα τις εξελίξεις γύρω από τον τομέα διατροφής. Σήμερα εργάζομαι ως επαγγελματίας Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Για επικοινωνία με τη διατροφολόγο Χριστίνα Μαλανδράκη καλέστε στο 6944204326 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού