Γλύκα ή αλμυρά , τα muffins , μπορούν να μεταφερθούν σχεδόν παντού ως σνακ . Στο σχολείο , στο γραφείο , στην εκδρομή ....
Εμείς σήμερα δοκιμάσαμε αλμυρά και μας άρεσαν πολύ !
ΥΛΙΚΑ :
- 2 αυγά
- 220 γρ. γιαούρτι 2 %
- 100 γρ. αλεύρι
- 70-100 γρ. τυρί τριμμένα
- 3 -4 φέτες γαλοπούλα
- 3 κ.τ.σ ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι
- πιπεριές ή λαχανικά επιλογής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Χτυπάτε καλά τα αυγά και έπειτα το γιαούρτι σε ένα μπολ . Προσθέτετε το ελαιόλαδο και σιγά - σιγά το αλέυρι . Έπειτα , βάζετε το αλάτι και το πιπέρι και στο τέλος συμπληρώνετε με τις πιπεριές , το τυρί και τη γαλοπούλα .
Παράλληλα λαδώνετε με ένα πινέλο τη φόρμα για τα maffins και τοπθετείτε το μέιγμα . Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνου για 20- 30 λεπτά στους 180 .
Καλή Απόλαυση !