
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος light
- 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 2 ατομικές συσκευασίες (400 γρ.) γιαούρτι με πλήρη λιπαρά
- ξύσμα λεμονιού (το λεμόνι πρέπει να είναι ακέρωτο)
Εκτέλεση : Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή, χωρίς όμως να γίνει σαντιγί. Κατόπιν προσθέτουμε το κρύο γιαούρτι στο μείγμα ανακατεύοντας καλά, να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ισομοιράζουμε σε ποτηράκια ή μπολάκια, βάζουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες. Μπορούμε να σερβίρουμε γαρνίροντας με το ξύσμα λεμονιού, φρούτα της επιλογής μας ή τριμμένα μπισκότα digestive. www.mamapeinao.gr