Συστατικά (4 άτομα)
- 4 φιλέτα γλώσσας
- 1 κόκκινη, καυτερή πιπεριά τριμμένη
- 2 κουταλιές μαγιονέζα
- 1 κουταλιά βασιλικό ψιλοκομμένο
- 4 κουταλάκια λευκό κρασί
- 1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
- 1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουταλάκι χοντρό αλάτι
Τρόπος παρασκευής:
- 1- Σε ένα μπολ τοποθετούμε την καυτερή πιπεριά, τη σκόνη κρεμμυδιού, τη σκόνη σκόρδου, το βασιλικό και το αλάτι και ανακατεύουμε.
- 2- Αλείφουμε τα φιλέτα γλώσσας πρώτα με το κρασί και μετά με τη μαγιονέζα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- 3- Στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε με το μείγμα καυτερής πιπεριάς και τα ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 10-15 λεπτά.
www.hellmanns.gr