ΥΛΙΚΑ
- 65 γρ. νερό
- 65 γρ. ζάχαρη
- 365 γρ. φράουλες, καθαρισμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για τη γρανίτα φράουλα, φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.
- Κρυώνουμε το σιρόπι και το τοποθετούμε στο μπλέντερ, μαζί με τις φράουλες.
- Αλέθουμε, σουρώνουμε από σινουά και τοποθετούμε το μείγμα σε ειδικά σκεύη για γρανίτες.
- Το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.
Πηγή: http://www.yiannislucacos.gr/recipe/glyka/5040/granita-fraoyla#.VVTxwvmqqko , τελευταία επίσκεψη, 13/5, 10.07