Υλικα :
- 225 γρ. αλέυρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γρ. μαργαρίνη light
- 100 γρ. ζάχαρη ( μάυρη )
- 50 γρ. σοκόλάτα ψιλοκομμένη
- 1 αυγό
Εκτέλεση : Xτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με την ζάχαρη και προσθέτουμε το αυγό . Προσθέτουμε το αλεύρι , το αλάτι , το μπέικιν πάουντερ και ανακατέυουμε καλά . Στο τέλος προσθέτουμε τη σοκολάτα. Αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και με την ζύμη αυτή πλάθουμε 30 μπισκότα. Ψήνουμε σε προθεμασμένο φούρνο στους 160 C για 15 λεπτά.
Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου