Υλικά :
- Ρόκα ( ή όποιο άλλο πράσινο φυλλώδες λαχανικό θέλετε )
- 1/2 φλ κρουτόν ( ή 2 φρυγανιές )
- 1 κ.τ.σούπας καλαμπόκι βρασμένο
- 1 κ.τ.σούπας σταφίδες
- 60 γρ. - 90 γρ. γραβιέρα ( ή 4 - 5 κ.τ.σούπας παρμεζάνα ή όποιο κίτρινο τυρί θέλετε)
- 1 κ.τ.σούπας μέλι
- 1 κ.τ.σούπας μουστάρδα
- 1 κ.τ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ.τ.σούπας βαλσάμικο
Εκτέλεση : Πλένουμε την ρόκα και έπειτα την κόβουμε. Τοποθετούμε την ρόκα σε ένα μπολ και τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάμε σε ένα μιξεράκι το ελαιόλαδο , το βαλσάμικο , το μέλι και την μουστάρδα. Τέλος , ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Καλή απόλαυση !!! Αγγελική Παπά