Υλικά :
- φιλέτο κοτόπουλο
- αλάτι
- ρόκα
- λεμόνια
- αμύγδαλα
- ελίες πράσινες
Προετοιμασία : Σοτάρουμε το κοτόπουλο σε καυτό λάδι μέχρι να γίνει τραγανό και ολοκληρώνουμε το μαγείρεμά του στο φούρνο. Κόβουμε στη μέση τα λεμόνια και τα σοτάρουμε γρήγορα στο τηγάνι που ψήθηκε το κοτόπουλο μέχρι να καραμελώσουν. Ψήνουμε και τα αμύγδαλα μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο-καφέ χρώμα και να γίνουν μυρωδάτα Πλένουμε τα φύλλα της ρόκας και τα ραντίζουμε με Hellmann’s Citrus Vinaigrette. Από πάνω ρίχνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου, τα αμύγδαλα και τις ελιές. Στο πλάι τοποθετούμε τα καραμελωμένα λεμόνια Η σαλάτα σερβίρεται ζεστή ή και κρύα Χρόνος προετοιμασίας: 15’ http://www.unileverfoodsolutions.gr/