Υλικά:
- 4-5 κολοκύθια μεσαίο μέγεθος
- 3 πατάτες μεσαίο μεγέθος
- 150 γρ γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά
- 100 γρ φέτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά
- ½ φλιτζ άνηθο
- 2 αβγά
- 150 γρ κίτρινο τυρί χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση: Κόβουμε σε λεπτές ροδέλες τα κολοκύθια μαζί με τις πατάτες και ρίχνουμε στο ταψί μαζί με ελάχιστο ελαιόλαδο και σχεδόν χωρίς καθόλου νερό. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο στους 200 βαθμούς ( αέρα ) για 40 λεπτά. Μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις ροδίσουν προσθέτουμε τον άνηθο, το κίτρινο τυρί, τη φέτα, την κρέμα γάλακτος και τα χτυπημένα αυγά. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά ακόμη έως ότου ροδίσει το φαγητό στο ταψί μας. Ευχαριστούμε πολύ τη μαμά Ευαγγελία για τη συνταγή της. Πηγή:Φωτογραφία http://www.parenting.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-11/ τελ. επίσκεψη 25/5/2015, ώρα: 20.00