pasxalina-koulourakiaΈχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα και ανυπομονούμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας Πασχαλινά εδέσματα! Τις περισσότερες φορές οι προετοιμασίες για αυτή τη μέρα ξεκινάνε από νωρίς και ένα από τα πρώτα πράγματα που φτιάχνουμε είναι τα πασχαλινά κουλουράκια.

Φανταστικές μπακαλιαροκροκέτες, πεντανόστιµες και τραγανές. Διαλέξτε παχιά φιλέτα παστού μπακαλιάρου και αφαιρέστε την πέτσα και τα σκληρά μέρη. Μουσκέψτε τα σε μπολ µε νερό που να τα σκεπάζει. Αλλάζετε συχνά το νερό ώστε να ξαλµυρίσει γρήγορα και να φουσκώσει η σάρκα του. Ο συνδυασμός µε τη σκορδαλιά είναι απλά τέλειος!

koynoypidi-foyrnisto-me-krema-giaourtioyΥλικά

  • 1 μεγάλο κουνουπίδι, περίπου 1½ κιλό ή 2 μικρότερα, χωρίς τα πολύ χοντρά κοτσάνια
  • 1 φλιτζ. τσαγιού λιαστές ντομάτες (διατηρημένες σε βαζάκι μέσα σε λάδι – για να είναι πιο μαλακές), ψιλοκομμένες
  • 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια μαϊντανού, ψιλοκομμένα
  • 200 γρ. γραβιέρα (κατά προτίμηση Κρήτης) ή μετσοβόνε (με διαφορετικά αλλά εξίσου ενδιαφέροντα το καθένα αποτελέσματα), τριμμένα
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού