lipara-ksexoriste-ta-kala-apo-ta-kaka_9752_XLΓια πολλά χρόνια ζούσαμε την πλάνη των υδατανθράκων. Όλη η προσοχή μας στη διατροφή των ατόμων με διαβήτη εστιαζόταν στον περιορισμό της κατανάλωσης τους: όταν η Ιατρική άρχισε να ασχολείται με τους διαβητικούς, οι προτεινόμενες αναλογίες για την καθημερινή διατροφή ήταν 40% υδατάνθρακες, 40% λίπος και 20% πρωτεΐνες.

γριπη, κρυωμα, ανοσοποιητικό σύστημα, διατροφήΟι γιορτές των Χριστουγέννων καταφτάνουν. Είμαι σίγουρη πως το μόνο που δε θέλεις είναι να είσαι κρυωμένος ή ακόμα χειρότερα κρεβατωμένος. Φρόντισε τον εαυτό σου! Πρόσεξε τη διατροφή σου για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα!

Η οστεοπόρωση είναι μια νόσος που χαρακτηρίζεται από χαμηλή οστική μάζα του οστού που οδηγεί σε αυξημένη ευθραυστότητα και συνεπώς σε αυξημένο κίνδυνο κατάγματος. Επηρεάζει περίπου το 50% των γυναικών άνω των 45 ετών και το 90% αυτών που είναι άνω των 75 ετών.

διατροφή, ξεκινάω διατροφή Στη σημερινή εποχή η διατροφή δυστυχώς έχει γίνει λίγο μόδα. Από πόσους γύρω μας καθημερινά ακούμε ότι κάνουν διατροφή, αλλά πόσοι από αυτούς ξέρουν πραγματικά γιατί έχουν μπει στη διαδικασία αυτή; Όταν το αποφασίσουμε πρέπει να το κάνουμε κυρίως για τον εαυτό μας πάνω απ’ όλα και όχι για τους άλλους, ούτε γιατί το κάνει η κολλητή μας ή ο γείτονας.

Zea Η έντονη χαρά των ατόμων, που με επισκέπτονται στο γραφείο μου, όταν αναφέρουν ότι καταναλώνουν ψωμί από αλεύρι Ζέας ήταν η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια κάνοντας τους την ερώτηση αν ξέρουν τι είναι και γιατί καταναλώνουν το συγκεκριμένο ψωμί η απάντηση που συνήθως παίρνω είναι ένα δυνατό και αυθόρμητο όχι!!

εφετ ανάκληση προιόντοςΑνάκληση προϊόντος : πορτοκαλάδα με ανθρακικό Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Παρακολούθησης Παραγόντων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση μη ασφαλούς προϊόντος "πορτοκαλάδα με ανθρακικό", το οποίο βρέθηκε να περιέχει συντηρητικό (βενζοϊκό) σε συγκέντρωση μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης.

αλλαντικά, Π.Ο.Υ., αλλαντικά και καρκίνος Κατανάλωση 50 γραμμαρίων κατεργασμένου κρέατος καθημερινά (δηλαδή λιγότερες από δύο φέτες μπέικον) αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 18%, σύμφωνα με έκθεση του Διεθνούς Γραφείου για την Έρευνα του Καρκίνου (CIRC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), που κατατάσσει το επεξεργασμένο κρέας (μπέικον, λουκάνικα, ζαμπόν κ.λπ.) στις τροφές που είναι επικίνδυνες για την πρόκληση καρκίνου.

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού